Opbyg en sund feedbackkultur og flyt samarbejdet til nye højder

Er jeres teams præget af konflikter, hvor feedbacken går efter personen og ikke bolden? Eller er alle i teamet ”gode venner” uden konfrontationer? Og ønsker I i stedet at udvikle en effektiv feedbackkultur?

Så kan vi hjælpe jer med inspiration, kurser og forløb, der styrker samarbejdet og udviklingen i jeres teams.

Book et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår, hvordan du kan udvikle din organisations kultur.
 

Et klima, der er præget af konflikt og beskyldninger er ødelæggende for samarbejdet og trivslen hos medarbejderne. Det giver stress, sygdom og dårlige konkurrencevilkår.

Den modsatte pol, hvor der aldrig er uenighed og hvor alle er gode venner, er måske mere behagelig, men er præget af at udviklingen går i stå.

Plads til passion giver arbejdsglæde og tiltrækker talent

Gennem et forløb hos Impasse, udvikler teamet sin egen feedbackkultur, der fremmer udvikling og samarbejde.

Udvikling og samarbejde næres af sunde konflikter, der er drevet af passion, respekt for hinanden og er målrettet et højere fælles mål. Resultatet er en arbejdsplads med langt højere arbejdsglæde, der tiltrækker fremtidige talenter.

Dette sker, når teamet lærer at bruge feedback, der tager udgangspunkt i det personlige ansvar, i relationerne i teamet og som er tilpas konfronterende.

Læs mere om Impasse metode og tilgang til teamudvikling eller tilgang til coaching.

Fra inspiration til transformation

Impasse tilbyder forskellige løsninger målrettet udvikling af kulturen i organisationen.

Impasse kan hjælpe jer med alt fra korte Inspirations workshop eller kurser til længere forløb, hvor fokus er på transformation af feedbackkulturen i teamet/organisationen.

Inspiration

Book en to timers inspirationsworkshop (fysisk eller online), hvor deltagerne bliver introduceret til feedbackens grundlag, encountermodellen og bliver engageret i øvelser med kollegaerne.

Læs mere om inspirationsworkshop

Kursus

Et teamkursus på 1 eller 2 dage, hvor teamet arbejder mere i dybden med feedback processen. De lærer at arbejde med encountermodellen og arbejder med aktuelle temaer i teamet.

Læs mere om feedbackkursus

Transformationsforløb

Et forløb, der tilpasses jeres virksomheds aktuelle behov. Består typisk af feedback kursusdag(e), faciliterede samarbejdsmøder med teamet og individuelle coachingforløb.

Læs mere om transformationsforløb

Sådan bliver du autentisk i din feedback

Hvis du opbygger et læringsmiljø i dit team, hvor I undersøger, ikke så meget indholdet af det I siger, men mere processen for, hvordan I gør som I gør, så vil I udvikle en feedback kultur, som vil rykke jeres samarbejde til et helt nyt niveau.

Læs mere om feedback og hvordan du arbejder med feedback i din organisation.