Billedet er fra Marienlyst strandhoten, hvor jeg holdt foredraget på Tietos kundeseminar: "360° ESDH Connect 2022", med 60 deltagere

Forandringens paradoks

Den forandrende samtale, kræver mere end man skulle tro. Det kræver at man skal tilsidesætte sit eget behov for forandring. Deri paradokset. Arnold Beisser har defineret teorien om forandringes paradoks:

"Change occurs when when becomes what he is, not when he tries to become what he is not"

Dette foredrag handler om de svære samtaler og hvordan vi som mennesker bliver bedre til at rumme det der er, både i os selv og i dem vi taler med. Ud over at fortælle om Beissers teori bliver den perspektiveret med øvelser og krydret med personlige anekdoter. Målgruppen er for alle.

Foredraget tager fra 30 til 60 minutter.

Ring eller skriv og book mig til jeres næste afdelingsseminar.

4191 4330
rasmus@impasse.dk

Billedet er fra Teaterplay, hvor jeg optrådte på open mice

Improvisation er fantastisk - hvis du er godt forberedt!

I dette underholdende foredrag fortæller jeg om mine erfaringer med improvisationsteater og relaterer dem til ledelse og teamarbejde. Du får et indblik i forskning og teori bag ved spontanitet og det ubevidste. Jeg giver eksempler på, hvordan du som leder eller projektleder kan bruge improvisationsprincipper til at bygge et team baseret på tillid, holdånd og udvikle et læringsbaseret miljø.

Foredraget tager fra 30 til 60 minutter - afhængigt af hvor mange øvelser der skal være plads til.

Ring eller skriv og book mig til jeres næste afdelingsseminar.