Betaling

Du kan betale for coaching, kurser, foredrag og gruppeforløb ved fakturering og bankoverførelse.

Priser

Priser for kurser og forløb er angivet under det enkelte kursus/forløb. Hvis prisen ikke fremgår der, er prisen igennem aftale.

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er ekskl. moms. Der er ikke moms på kurser.

Betales der ikke inden for betalingsfristen, sendes der en faktura hver 10. dag efter de gældende regler, hvor du pålægges rykkergebyr på 100 kr. pr. gang. Hvis betalingen ikke sker trods rykkere, overgår sagen til Inkasso.

Der kan ikke tages særlige forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os. Har du problemer, så er du dog mere end velkommen til at indberette problemet til info@impasse.dk. Husk venligst at tjekke dit spamfilter inden da.

Ratebetaling er bindende. Melder du fra kursus, gruppeforløb, uddannelse, workshop, arrangement eller andet, skal du betale de resterende ratebetalinger, du endnu ikke har afviklet ved afmelding.

Afbudsregler

Coaching, rådgivning, supervision og forløb

Bliver du forhindret i at møde op til den aftalte tid, så husk at melde afbud direkte til den konsulent, som du har aftalen med, senest 24 timer før ved enkeltkonsultationer. Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før opkræves den fulde konsultationspris.

Du kan melde afbud ved at sende en e-mail eller en sms direkte til den konsulent, som du har aftalen med.

Kurser, foredrag og gruppeforløb

Køb og tilmelding er bindende. Der gives ingen refusion. Du er dog altid velkommen til at overdrage din plads til en anden.
Hvis du har spørgsmål til afbuds- og handelsbetingelserne på denne side, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontakt info her.

Materiale

Alle rettigheder til produkter, ydelser, foredrag, workshops og kurser tilhører Impasse ApS. Udleveret materiale er kun til personligt brug og må ikke distribueres, deles eller benyttes i undervisningssammenhænge af nogen art.

Reklamation

Er der noget, du er utilfreds med, er du altid velkommen til at kontakte os. Se kontakt info her.