Få en erhvervscoach - bliv en mere autentisk og succesfuld leder

Erhvervscoaching for ledere - specialist i IT-branchen og finanssektoren

Opnå dybere og vedvarende personlig forandring med erhvervscoaching

Er du bevidst om, at du skal gøre noget anderledes - uden at vide, hvordan du skal gribe det an?

Ønsker du klarhed, inden du træffer et vigtigt valg?

Vælg en erhvervscoach, med over 20 års ledelseserfaring fra IT-branchen.

Forstå hvordan du træffer beslutninger
Få 5 enkle tips at forstå, hvorfor du træffer beslutninger, som du gør og skriv dig op til nyhedsbrevet.


  Erhvervscoaching er et effektivt redskab til at tune ind på dit personlige lederskab

  Et forløb hos en erhvervscoach er en af de mest værdifulde investeringer du kan gøre for din personlige udvikling. Det hjælper dig til at lave positive forandringer mod dine og virksomhedens mål.

  Gennem samtaler, med mig som erhvervscoach, tydeliggør du dine målsætninger og får sat spotlys på dine styrker og begrænsninger.

  Impasse have had a real impact on how we approach leadership in my team. We have seen methodology used that was fresh and new to us, and it has really helped us recalibrate what is important, and what is not.
   
  - Jacob Mygind, IT director, Simcorp

  Udbytte af erhvervscoaching

  Står du som leder eller specialist og skal igennem en række forandringer, kan det være en god hjælp at have en fortrolig erhvervscoach uden for virksomheden. En der støtter dig i din personlige udvikling, ved at hjælpe dig med at skabe klarhed over dine mål, og hvordan du når dem. Afhængigt af hvad du gerne vil arbejde med, kan du få følgende udbytte:

  Klarhed over muligheder og mål – når du kender dine valgmuligheder og forstå konsekvenserne af fravalg, så har du friheden til at vælge

  Indsigt i dine motiver og værdier samt hvordan de influerer dine valg

  Indblik i hvordan du begrænser dig selv i at træffe valg eller se valgmuligheder

  Støtte til at takle dagligdagens stressfaktorer, som kan hjælpe dig til bedre balance i dit arbejdsliv

  Indblik i hvordan du er i kontakt med kollegaer. Hvordan du håndterer konflikter og konfrontationer

  Erhvervscoaching forløb

  Forløbet afhænger af dit og din virksomheds behov. Det kan være alt fra et enkeltstående møde eller et længere forløb. På det første møde får du som regel en øget opmærksomhed på omfanget af det du ønsker at arbejde med. Herfra beslutter du dit konkrete behov og afgør fra gang til gang, hvornår du vil arbejde videre.

  Bliv fortrolig med din lederstil

  Et forløb med fokus på din lederstil vil eksempelvis have nedenstående temaer som omdrejningspunkt:

  Initierer du som arbejdsgiver et forløb for en medarbejder, vil coachingforløbet tage udgangspunkt i en aftale, hvor vi har afstemt virksomhedens succeskriterier. Jeg vil som coach, have fokus for at forløbet holdes inden for de aftalte rammer. Det der bliver talt om på de enkelte coaching sessioner er fortrolig mellem coachee og mig som coach, med mindre andet aftales mellem alle parter.

  Book en halv times online introduktionsmøde

  Et succesfuldt erhvervscoaching forløb afhænger af god kemi og tillid. Det gælder for både dig og coachen. På et introduktionsmøde får du og coachen et grundlag for at beslutte om I vil starte et samarbejde om et coachingforløb.

  Erhvervscoaches tilknyttet Impasse

  Rasmus Ranmar

  Lars Damsgaard

  Jeg er eksamineret gestaltterapeut med flere coaching uddannelser (NLP, Cape Cod) bag mig. Jeg over 20 års erfaring som leder og konsulent i IT-branchen, hvor jeg har arbejdet for flere store virksomheder. De områder jeg har beskæftiget mig med er ledelse af teamledere,

  Jeg har en lang karriere som forandringsleder og coach i den finansielle branche og jeg har haft lederroller på både top- og mellemlederniveau de sidste 25 år. Min ledererfaring er funderet i mit virke i store virksomheder, som Nordea og Nykredit, og jeg har haft

  personaleledelse, forretningsudvikling, enterprisearkitektur, agil udvikling, applikation management og projektledelse.

  Jeg kender IT-branchen og udfordringerne med ledelse rigtig godt. Derved har jeg nemmere ved at sætte mig i dit sted, uden at du behøver at bruge unødig tid på at forklare detaljerne. (Læs mere om migeller se min linkedin profil)

  op til 14 ledere og ansvaret for organisationer op til 450 personer.

  Jeg er specialiseret i strategiimplementering og forandringsledelse i komplekse organisationer med mange interessenter.

  Kontakt Rasmus

  Telefon: +45 4191 4330
  Mail: rasmus@impasse.dk

  Jeg tilbyder coaching fra mit lokale i Espergærde eller fra dit firma, mod et kørselstillæg

  Kontakt Lars

  Telefon: +45 6122 6890
  Mail: lars@impasse.dk

  Jeg tilbyder coaching fra mit lokale i Næstved eller fra dit firma, mod et kørselstillæg

  Tilgang til erhvervscoaching

  Vores bevidsthed er kun toppen af isbjerget. Langt de fleste af de beslutninger, vi træffer i løbet af dagen, tages uden, at vi er bevidste om det.

  Ifølge psykolog og flow-forsker, Csikszentmihalyi, opstår der flow i vores arbejde uden, at vi er bevidste om det. Det sker, når der er tid til at fordybe sig, når der er klare mål, når du opnår umiddelbar feedback eller synligt resultat og der er en korrekt balance mellem udfordring og mål.

  Som erhvervscoach arbejder jeg med det, der opstår i samtalen. Jeg foreslår eksperimenter (se udbybende metode) og øvelser, som har til formål at hjælpe dig med at udfordre dine begrænsninger eller give dig adgang til din spontanitet eller dit ubevidste. Derigennem opnår du indsigt i dine målsætninger. Jeg hjælper dig med at stille skarpt på dine arbejdspunkter, giver feedback og deler mine observationer med dig.

  Herudover trækker jeg på min erfaring fra IT-branchen, succeser og nederlag som leder fra mange forskellige virksomheder. Jeg er uddannet gestaltterapeut med coaching-overbygning fra GISC.

  Gestaltpsykologi handler om, hvordan vi danner mening og træffer vælg. Det er kernen i erhvervscoaching. At du bliver bevidst om, hvordan du træffer valg. Når du bliver klar over, hvad du gør og hvordan, så har du mulighed for at lave varige forandringer i dit liv. Læs mere om gestalt og meningsdannelse.

  ”The intuitive can only respond in immediacy – right now. It comes bearing its gifts in the moment of spontaneity, the moment when we are freed to relate and act, involving ourselves in the moving, changing world around us.”

  – Viola Spolin

  Erfaringsbaseret tilgang til coaching

  Det der gør gestaltbaseret coaching forskellig fra andre coachingmodeller, er dets fokus på kontakt og awareness. Dette betyder, at der er en direkte kobling mellem graden af en persons awareness og potentialet for nye valg og ny adfærd.