Ydelser til organisationer leveres, efter behov, i samarbejde med en række yderst kompetente samarbejdespartnere, der alle har erhvervserfaring med ledelse og relationel kompetenceudvikling. Dette sikrer at leverancer kan skalere, såfremt der bliver behov for det, og at der er en bredere palette af ydelser, som kan trækkes ind efter behov.

Lars Damsgaard

Lars er indehaver af konsulenthuset LD Consulting, der tilbyder karrierecoaching, leder- og organisationsudvikling samt Gestaltterapi.
Lars har mange års ledererfaring på top- og mellemlederniveau, og primært arbejdet med strategisk-taktisk ledelse samt driftsledelse i udviklings- og kundeorienterede organisationer. Lars har opnået en solid erfaring med forandringsledelse igennem sine lange karriere i den finansielle branche – en branche som har undergået store forandringer.
Lars er uddannet og eksamineret Gestaltterapeut, og kombinationen imellem hans solide ledererfaring og psykologiske baggrund gør ham til en unik samarbejdspartner omkring alle aspekter af forandringsledelse og organisationsudvikling.
Høj integritet, empati, mod og handlekraft er kendetegnet for Lars, og med ham får du en samarbejdspartner som sikre kvalitet og rettidig eksekvering på dine udviklingsprojekter.

Asger Steenholdt

Asger er foredragsholder og facilitator. Han kombinerer sin store erfaring fra 30 år som musiker på højt niveau – som bassist og guitarist i Big Fat Snake siden 1997, og inden da med navne som Lars H.U.G., Savage Rose, Caroline Henderson, Linie 3 og mange, mange flere – med sit arbejde med at udvikle ledere og medarbejdere på en autentisk måde.

Læs mere om Asger her

Klaus Lagermann

Klaus er exam. gestaltterapeut, fast underviser på NGI og medlem af instituttets ledelse. Han har 40 års erfaring fra erhvervslivet i IT og finans og som iværksætter.

Læs mere om Klaus

Relationel kommunikation

Styrk kommunikation og samarbejde i dit team

Improvisationsworkshop

Lær dit team at kende gennem improvisation